Έξι μήνες χωρίς σημάδι ζωής για τον 67χρονο απο τον Αποκόρωνα

Έξι μήνες έχουν συμπληρωθεί από την εξαφάνιση του 67χρονου Σταύρου Σαρτζετάκη τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις 14 Οκτώβρη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο 67χρονος έφυγε από το σπίτι του στο χωριό Βαφές, όπου έμενε μόνος αφήνοντας το αυτοκίνητο του εκεί ξεκλείδωτο. Κάμερα τον κατέγραψε το απόγευμα της ίδιας μέρας στο ΚΤΕΛ Βρυσών, ενώ το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβιβάστηκε στο πλοίο «Έλυρος» που κάνει τη διαδρομή Σούδα- Πειραιά.

Νωρίτερα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον αδερφό του που μένει στην Αθήνα, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα συζητήσιμος και δεν του είπε αν θα πήγαινε κάποιο ταξίδι.

Ο αγνοούμενος που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, έχει ύψος 1,85 και ένα τατουάζ στον ώμο. Όταν χάθηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι, μπεζ καλοκαιρινό μπουφάν και είχε ένα σακίδιο πλάτης. Το βάδισμα του είναι χαρακτηριστικό, καθώς περπατάει σέρνοντας τις φτέρνες του.
Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Silver Alert.

Οι πληροφορίες που αναφέρονται για τον 67χρονο στο Silver Alert είναι «ο 67χρονος άντρας την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ μπουφάν. Εφερε σακίδιο πλάτης και έχει δυσκολία στην κίνηση. Πιθανώς, έχει ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς στον Πειραιά. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».