Έλεος και πάλι έλεος – Ο Κουκιανάκης καταγγέλλει – Τι θα κάνουν οι Δημόσιες αρχές;

Μπορεί η λέξη έλεος να ενόχλησε μερικούς θεσμικούς παράγοντες του Δήμου Αποκορώνου και να ήθελαν την αλλαγή τίτλου σε ρεπορτάζ του Apokoronaslife.gr (Δείτε εδώ)αλλά μέσα από αυτή τη λέξη περιγράφεται όλη η οργή για την αδιαφορία των αρχών γι’ αυτό που συμβαίνει στον Αποκόρωνα.

Ερωτηματικά προκαλεί πως ένας άνθρωπος, με ποια ιδιότητα και πως καταφέρνει να διασύρει έναν Δήμο και να αναστατώνει εκατοντάδες κατοίκους σε χωριά του Αποκόρωνα.

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’την αρχή.

Μετά από έξυπνος χειρισμούς του Δήμου Αποκορώνου για να λυθεί το θέμα του παράνομου κυνοκομείου στην Κάϊνα φαίνεται σύμφωνα με έγγραφα του Δήμου Αποκορώνου ότι άλλο ένα κυνοκομείο ανοίγει αυτή τη φορά στον Φρε, και μάλιστα από τον ίδιο άνθρωπο που έχει δημιουργήσει το ίδιο πρόβλημα στην Κάϊνα. Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που σας παρουσιάζει το Apokoronaslife.gr ο Δήμος Αποκορώνου καταγγέλλει σε υπηρεσίες και δημόσιες αρχές την εν λόγω κυρία, και αφήνει σαφείς υπόνοιες για το αν κινείται στη νομιμότητα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Χαράλαμπου Κουκιανάκη, σε σπίτι μέσα στον οικισμό του χωριού Φρε υπάρχουν 70 με 80 σκυλιά τα οποία ενοχλούν τους περίοικους με τα γαβγίσματα τους με τη μυρωδιά και τα περιττώματα τα οποία αφήνουν.

Με λίγα λόγια ο Κουκιανάκης περιγράφει την ίδια εφιαλτική κατάσταση που βίωσαν οι κάτοικοι της Κάϊνας τα προηγούμενα χρόνια.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε οι εισαγγελικές αρχές και οι υπηρεσίες υγιεινής σε πόσο χρόνο θα αντιδράσουν αφού όπως φαίνεται αρχίζει να δημιουργείται ένα νέο εφιαλτικό σκηνικό.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου βλέποντας αυτή την κατάσταση αποφασίζει να μην κλείσει το κυνοκομείο της Κάϊνας και όπως δικαιολογεί στο έγγράφο αυτή την πράξη, φοβάται ότι αν κλείσει το κυνοκομείου και παραδώσει τον χώρο αυτό στην ιδιοκτήτρια του τότε εκείνη υπάρχει πιθανότητα να βάλει μέσα όλα τα σκυλιά τα οποία έχει μαζέψει αυτή τη στιγμή στο Φρε.

(Φώτο αρχείου)