Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και καταγραφής των προβλημάτων κάθε Δήμου της Π.Ε. Χανίων, κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Χανίων βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Αποκορώνου.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ενημέρωσε το κλιμάκιο της ΝΟΔΕ για τις ενέργεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, προκειμένου ο Δήμος να «κλείσει τις πληγές» που δημιούργησε η μεγάλη κακοκαιρία στα τέλη Οκτωβρίου.

Παράλληλα, ο κ. Κουκιανάκης αναφέρθηκε στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο σύνολο του Δήμου, ενώ σχολίασε και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει -οικονομικά και γραφειοκρατικά- η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Ντρέπομαι που είμαι δημοτικός σύμβουλος Χανίων»

Ωστόσο, τη συνάντηση ενημέρωσης «σημάδεψε» η ατάκα του μέλους της ΝΟΔΕ και δημοτικού συμβούλου Χανίων, Γιώργου Σχοινοπλοκάκη, μία μόλις ημέρα μετά τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής.

Παίρνοντας το λόγο, αμέσως μετά την ενημέρωση που έκανε ο Δήμαρχος Αποκορώνου, ο κ. Σχοινοπλοκάκης ανέφερε μεταξύ άλλων… «Χαίρομαι που ένας μικρότερος Δήμος μπορεί, θέλει, διεκδικεί και πετυχαίνει τόσα πράγματα. Εγώ ντρέπομαι που είμαι δημοτικός σύμβουλος Χανίων. Συγχαρητήρια κε Δήμαρχε».