Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η ιστορία με τον πυροβολισμό μίας γάτας στην περιοχή του Δεσποτικού στα Χανιά (δείτε εδώ), μετά και τον σοκαριστικό διάλογο που είχαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δύο άτομα.

Σε ανακοίνωσή της, η πρόεδρος της Πανελλαδικής, Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Αναστασία Μπομπολάκη, αναφέρει χαρακτηριστικά:

Με κυνικό και ανάλγητο τρόπο δυο νέοι σχολιάζουν δημόσια στο ιντερνετ  κάτω απο το δημοσίευμα για τον θάνατο-δολοφονία μιας  γάτας απο 8 πυροβολισμούς στην περιοχή του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας στα Χανιά.

Με αποτροπιασμό παραθέτουμε τον  ακριβή διάλογό τους…

Β. Στο ίντερνετ έφτασαν τα καμώματά σου. Πάντως πολύ γέλιο έτσι που έσκουζε η γάτα

Π. Είδες με? 

Β. Επρεπε να την πετάξεις στο λιμάνι

Π. επρεπε να την βάλω στη σχάρα κατευθείαν

Με αυτό τον συγκλονιστικό τρόπο περιγράφουν την δολοφονία μιας γάτας ο φυσικός αυτουργός και συναυτουργός της δολοφονίας.

Πολλοί δικηγόροι επικοινώνησαν με το σύλλογό μας για να αναλάβουν αφιλοκερδώς την υπόθεση δηλώνοντάς μας κατηγορηματικά οτι πρόκειται για δημόσια ομολογία .

Τα μόνα σχόλια που θα κάνουμε γιατί η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης κι ας κατέβασαν αμέσως  τα εμετικά σχόλιά τους τα οποία έχουμε πλέον αποθηκεύσει ,είναι οτι πλέον παγκοσμίως οι επιστήμονες συμφωνούν και τα στοιχεία είναι συντριπτικά της τάξης του 90% οτι οι άνθρωποι που με έλλειψη πλήρους συναισθηματικού αμοραλισμού για τις πράξεις τους σε ζώα τις ίδιες πράξεις αργά ή γρήγορα θα κάνουν και στους ανθρωπους .

Εμείς κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και οι αρμόδιοι ας το λάβουν υπόψη τους .

Τέλος υπενθυμίζουμε οτι το διοικητικό και άμεσα καταβαλλόμενο πρόστιμο είναι 30.000 ευρώ και αυτή που θα » σκούξει » πλέον θα είναι η τσέπη τους .

Το λυπηρό και το θλιβερό είναι , ότι δύο νέοι άνθρωποι έχουν πλήρη αναλγησία στο βασανισμό πλήρως συναισθανόμενων πλασμάτων .

Οι εννιά πυροβολισμοί στο μικρό σώμα της γάτας καταδεικνύουν τον  ανησυχητικό βαθμό  έλλειψης συναισθηματικού I.Q  των δύο αυτών ατόμων .

 

Parakritika.gr