Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση με την ταμία του πρώην Δήμου Νεάπολης για την υπεξαίρεση ποσού περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή της για την κατηγορία της υπεξαίρεσης, με την επιβαρυντική περίσταση καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό της η τέλεση του αδικήματος ήταν μακροχρόνια. Σύμφωνα με την ίδια η ειδική ταμίας από 1999 οπότε και ανέλαβε καθήκοντα μεχρι το Φεβρουάριο του 2011 οπότε και αποκαλύφθηκε η υπόθεση έπαιρνε συστηματικά χρήματα από το ταμείο με την περίοδο από 2008 ως το 2010 να χαρακτηρίζεται ως η πιο έντονη περίοδος με το σύνολο της υπεξαίρεσης να ανέρχεται στο 1.200.000 ευρώ.

Η ταμίας απολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια. “Έκανα κάποια λάθη, τα έχω αναγνωρίσει. Όμως δεν αποδέχομαι όσα μου αποδίδονται” ανέφερε.  Η ίδια υποστήριξε ότι για πρώτη φορά αναγκάστηκε να πάρει χρήματα από το ταμείο το 2009 λόγω αφόρητων πιέσεων από κάποια άτομα από τα οποία είχε δανειστεί χρήματα το 2008 για να σπουδάσει το γιο της.”Αν είχα πάρει αυτό το τεράστιο ποσό τώρα θα είχα τακτοποιήσει όλες μου τις υποθέσεις. Το χρήμα δεν κρύβεται. Είχα πάρει από το ταμείο 237.000 ευρώ” σημείωσε.

Πρωτόδικα η 50χρονη είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και της απιστίας καθώς της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου.